• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Проведені заходи
  • «Інформаційні ресурси на допомогу дитячому та юнацькому читанню. Кращі бібліотечні інновації по роботі з дітьми та молоддю»

«Інформаційні ресурси на допомогу дитячому та юнацькому читанню. Кращі бібліотечні інновації по роботі з дітьми та молоддю»

2017-10-19

КНИЖКОВІ НАМЕТИ, АЛЬТАНКИ, АЛЕЇ, ВУЛИЧНІ ВИСТАВКИ, АКЦІЇ стануть невід’ємним атрибутом сільських святкувань, урочистостей…

Саме про це йшла розмова на учбовому семінарі бібліотечних працівників району за темою «Інформаційні ресурси на допомогу дитячому та юнацькому читанню. Кращі бібліотечні інновації по роботі з дітьми та молоддю» , який відбувся 19 жовтня в районній бібліотеці під гаслом « Ми за село, яке читає»». Відкрила семінар директор Н. Головенко з повідомленням про сфери впливу молодіжного та дитячого читання в соціокультурному контексті району. Презентацію про кращі бібліотечні інновації представила методист Н. Вартанович. Присутні ознайомились з кращим досвідом роботи з оформлення сучасних книжкових інсталяцій (інженер Ю. Войтович), отримали цікаві методичні рекомендації. На завершення відбувся книгопоказ найпопулярніших книжок , яким надають перевагу діти та молодь. Як результат очікуємо на відкриті, наближені до жителів села, зручні вуличні бібліотеки, які запрацюють в наших селах.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi